Sport

Kocsis Máté beleállt a elnökségért folyó versenybe

Kocsis Máté és Farkas Ágnes (kocsis máté, farkas ágnes, )
Kocsis Máté és Farkas Ágnes (kocsis máté, farkas ágnes, )

A VIII. kerületi polgármestere örül, hogy kihívója akadt, akit amúgy nagyra tart, már csak azért is, mert egykor Farkas Ági is a Fidesz színeiben szeretett volna képviselőjelölt lenni.

Érdekes helyzet állt elő a Magyar Kézilabda Szövetség elnöki posztjáért folyó versenyben. Mint korábban beszámoltunk róla, az eddigi elnök, Vetési Iván március 5-én köszönt le családi okokra hivatkozva. Búcsúbeszédében rögtön megoldóképletet is felvázolt a jövőt illetően. Azt találta mondani, hogy “a jelölő bizottság számára Kocsis Máté VIII. kerületi polgármestert javaslom jelöltnek az elnöki posztra, úgy vélem, jó elnöke lenne az MKSZ-nek.”

 Fotó: MTI/hír24

Úgy tűnt, a Fidesz kommunikációs igazgatójának nem is lesz ezek után ellenfele, mígnem a hétvégén az egykori 204-szeres válogatott átlövő, Farkas Ágnes hivatalos levélben jelentette be, fűti a sportág iránti feltétlen tisztelet és szeretet, a tenni akarás, így szembeszáll Kocsis Mátéval.

A Nemzeti Sport megszólaltatta a politikust, aki kijelentette örül, mert lelkes szurkolója volt és ma is nagyra becsüli a volt világklasszis átlövőt. A pályán ugyan nem állna ki ellene, de az MKSZ-elnökjelölti megméretésben, amelyben nem ellenségként áll majd szembe vele, szeretné legyőzni.

„Kihívómat a politikai életből is ismerem, mert egykor ő is a Fidesz színeiben szeretett volna képviselőjelölt lenni, de közelebbi munkakapcsolatunk akkor nem volt. Különben pedig híve vagyok a konstruktív partnerségnek, mert jó kapcsolatok kellenek elképzeléseim megvalósításához. Ehhez kiváló, a kézilabdában ismert szakembereket szeretnék az elnökségbe javasolni, nevüket hamarosan nyilvánosságra is hozom” – fogalmazott Kocsis Máté. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik