Sport

Sün, sün, sün! – debütál a rendőrválogatott

rendőrválogatott (rendőrválogatott)
rendőrválogatott (rendőrválogatott)

Csehországban nemzetközi jégkorongtornán vesz részt a magyar rendőrválogatott.

A cseh rendőrök gondoltak egyet és létrehoztak egy olyan tornát, melyen négy nemzet rendőrei szerepelnek. A házigazdák a magyar, a szlovák és az osztrák kollégáikat kérték fel arra, hogy vegyenek részt ezen a barátságos viadalon Trutnovban, de az osztrákok helyett végül a cseh HC BAK Trutnov felnőtt-junior vegyes csapata lép majd jégre – írja a Magyar Bűnmegelőzési Tanács Facebook-oldala.

 Fotó: Facebook

A magyar válogatott tizennyolc hokissal indul útnak, ők a Belügyminisztérium, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományát erősítik.

A válogatottnak természetesen kabalafigurája is van, mely szép nagy méretben rákerült a mezre: egy sün. Külön felhívnánk a figyelmet a logóban található hokikapura, melynek tetején fényhíd jelzi a találatot.

 Fotó: Facebook

A magyar csapatba egyébként több OB I-es játékos is bekerült, de a gárda nagy része amatőr, így szeretnének becsülettel helyt állni. Céljuk pedig egyértelműen az, hogy 2016-ban ott lehessenek a rendőr jégkorong-világkupán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik