Sport

Berki Krisztián nem változtat nevet

berki krisztián (berki krisztián, )
berki krisztián (berki krisztián, )

Nem, ő nem az. Hanem az, aki lólengésben hatszor nyert Európa-bajnokságot, háromszor állt világbajnoki dobogó tetején és egyszer, 2012-ben olimpiai aranyérmet akasztottak a nyakába. Ma 30 éves. Isten éltesse!

Beteges világban élünk, ha a többségnek a Berki Krisztián név hallatán a magyar középszert alulról súroló egykori labdarúgó – aki mindössze négy NB 1-es mérkőzésen 276 percet védett és nyolc gólt kapott, de volt a Fradi harmadik számú portása is két évig – jut eszébe. Márpedig ő. Ez az internet világában feketén-fehéren kiderül a kereső találatmegoszlásából, a cikk és azok kattintásszámából, a hozzászólásokból.

Nyilván azért ő, mert fent nevezett egyén pár éve a kérdéses etikussággal végzett sportvezetői munkáját a celebéletre cserélte és miközben bírósági eljárás folyt ellene két televíziós sorozat révén a TV2 arca lett. 

 Berki Krisztián már mosolyog
Forrás: facebook.com 

Mindez valahol szégyen. A másik, a tornász Berki Krisztián, de ettől még nem cseréli le a nevét. Ő nem folyik ki a televízióból és a bulvármédia érzékenységi küszöbét sem súrolja alulról napi performanszaival. Ellenben éppen lábadozik bal vállának operációja után, és kezében az Újszövetség zsoltárok és példabeszédek kötetével arra készül, hogy szűk családi körben megünnepelje 30. születésnapját.

Isten éltessen Krisztián! Gyógyulj meg, maradj ilyen és nyerj újabb aranyakat! 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik