Sport

LeBron James meghajolt Hosszú Katinka előtt

Hosszú Katinka (hosszú katinka, )
Hosszú Katinka (hosszú katinka, )

Napjaink legeredményesebb női úszója a vasárnapi Cleveland-Orlando (123-108) NBA-meccsen szurkolt példaképének, a Cavaliers 203 centis ászának. Vajon mi lett volna, ha LeBron fel is ismeri, ki az a lány a nagy plakáttal? 

“Jelentés a tegnapi meccsről: először is, aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink. Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenset láttam, az egyik a következő felirattal: “Lebron! Ma van a 9. születésnapom” a másik pedig egyszerűen egy “Hajrá Lebron” felirattal, amit egy kb öt éves kisfiú tartott fel. Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenset, hátha az éppen melegítő Lebron észreveszi.”


Hosszú Katinkát más is észrevette: egy magyar rajongó fotóján is látszik, amint plakátjával vár a megfelelő pillanatra
Forrás: facebook.com/kalmankornel 

“Persze a mögöttünk ülő Orlando rajongók egyből lekiabálták, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem. De meggyőztem, magam, ha Lebron látni fogja a feliratot akkor megéri! Szóval, mindig felálltam a felirattal amikor úgy tűnt, hogy felénk néz Lebron. És az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyorítani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott. Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!”

A feliraton az alábbi üzenet áll: „LeBron! Én csak egy lány vagyok Bajáról, Magyarországról, nem is kellene itt lennem!
Te inspirálsz engem! Köszönöm!”
Forrás: facebook.com/katinkahosszu 

NBA, alapszakasz, hétfői eredmények:

Miami Heat–Cleveland Cavaliers 106–92
Indiana Pacers–Toronto Raptors 98–117
Washington Wizards–Portland Trailblazers 105–97
Boston Celtics–Philadelphia 76ers 108–89
Memphis Grizzlies–Denver Nuggets 92–81
Minnesota Timberwolves–Brooklyn Nets 106–122
Dallas Mavericks–Oklahoma City Thunder 119–115
Utah Jazz–Charlotte Hornets 94–66
Sacramento Kings–Atlanta Hawks 103–110
Golden State Warriors–Los Angeles Lakers 108–105

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik