Sport

Nagyon nagy bajban az Acélbikák

Dab docler (dab.docler, )
Dab docler (dab.docler, )

A következő bajnoki évadtól nem támogatja többet a DAB-ot, a tavalyi bajnokcsapatot eddigi névadója, a Docler Holding. Pillanatnyilag életveszélyben a dunaújvárosi hoki.

A dunaujvaros.com arról számolt be, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák kilenc év óta tartó együttműködése váratlanul megszakad a Docler Holdinngal, a cég nem támogatja tovább a korábban a MOL Ligát, a magyar bajnokságot is megnyerő csapatot.

 Megszűnt a nyugalom a dunaújvárosi hokiban
Fotó: MTI 

Az elmúlt években a Docler Holdin többször is témát adott a magyar sajtónak. A Gattyán György tulajdonolta cég a livejasmin.com szexoldallal alapozta meg vagyonát, majd 2013-ban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lényegét tekintve az egész cégcsoportját Luxemburgba költöztette.

2014-től már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folyamatos vizsgálódásairól lehetett hallani, legutóbb idén januárban szállták meg a vállalkozó budapesti luxusáruházát, majd a Figyelő megírta – adóelkerülés gyanúja miatt zárolta milliárdos vagyonát az adóhivatal.

Azari Zsolt, a Dab.Docler jégkorong csapatának ügyvezető igazgatója a helyi lapnak elmondta, a Docler Holding minden idei vállalt kötelezettségét teljesíti, mint ahogy eddig is teljesítette, de a jövővel csak a szezon végén kívánnak foglalkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik