Sport

Győzelmi szériában a Lakers

Zsinórban második győzelmét aratta a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata az NBA-ben.

Nem a mostani szezonra lesznek a legbüszkébbek Los Angelesben, a Lakers háza táján, ugyanis pocsék rajtot vett a csapat és a folytatás sem tűnik túl fényesnek. De azért részsikerek akadnak, ilyen például az, hogy magyar idő csütörtökön hajnalban a 29 pontot szerző Kobe Bryant vezérletével sikerült legyőzni a Houston Rocketset, ez pedig zsinórban a második nyert meccse volt az arany-lila együttesnek.

Videó –  Lakers újabb győzelme:

A Philadelphia 76ersnek közben még várnia kell az első sikerélményre, ezúttal a Boston győzte le az együttest, amely 11. meccsét is elveszítette a szezonban.

A játéknap legnagyobb izgalmai Brooklynban voltak, ahol a vendég Milwaukee Bucks harmadik (!) hosszabbításban győzte le a hazai Netset. A vendégeknek még az is belefért, hogy az első ráadás végén Brandon Knight gyakorlatilag egy kihagyhatatlan dobást rontott el.

Van még mit csiszolni a clevelandi gépezeten, ezúttal a címvédő San Antonio Spurs nyert a Cavs vendégeként. LeBron James hiába dobott 15 pontot és adott kilenc asszisztot, a meccs végén, fontos pillanatban adta el a labdát, így szállt el az esély a győzelemre. Tim Duncan 19 pontot és 10 lepattanót tett fel a táblára.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Philadelphia 76ers-Boston Celtics 90-101
Cleveland Cavaliers-San Antonio Spurs 90-92
Indiana Pacers-Charlotte Hornets 88-86
Orlando Magic-Los Angeles Clippers 90-114
Washington Wizards-Dallas Mavericks 102-105
Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks 118-122, hosszabbítás után
Detroit Pistons-Phoenix Suns 86-88
Toronto Raptors-Memphis Grizzlies 96-92
Minnesota Timberwolves-New York Knicks 115-99
Denver Nuggets-Oklahoma City Thunder 107-100
Houston Rockets-Los Angeles Lakers 92-98

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik