Sport

Mayweather ad még egy esélyt Maidanának

A világ jelenlegi legjobb bokszolójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. szeptemberben ismét az argentin Marcos Maidana ellen lép kötelek közé.

A veretlen sztáröklöző két hónapja élvezetes mérkőzést vívott dél-amerikai riválisával, s látványos csatájukat nagy küzdelem végén többségi pontozással tudta megnyerni. Mayweather a sikerrel megvédte a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú világbajnoki címét, s mellé elhódította ellenfelétől a Boksz Világszövetség (WBA) szupervilágbajnoki váltósúlyú övét.

Fotó: Europress fotóügynökség

A 47. mérkőzése előtt álló Mayweather már korábban jelezte, hogy a nézők visszavágót várnak, s ő áll a kihívás elé, csütörtökön este pedig bejelentette, hogy szeptember 13-án, ismét a Las Vegas-i MGM Grand kaszinóban mérkőzik meg az argentin bokszolóval.

“Maidana nagyon kemény ellenfél, s olyan mérkőzésre kényszerített, melyen nagyon meg kellett dolgoznom a győzelemért” – mondta csütörtökön Mayweather.“Én nem szoktam második esélyt adni senkinek, de a nézők várják ezt a meccset, s én meg akartam adni nekik, amit szeretnének.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik