Sport

“Stadlernek is volt stadionja, börtönbe is került!”

"Akkor reménykedjünk!" - jött a válasz egy másik kommentelőtől a Hír24 cikkéhez, amiben riporterünk Orbán Viktort kérdezte arról, milyen érzés, hogy stadion épült a kertje végében közpénzből. Pár óra alatt majd 500 hozzászólás érkezett, íme az olvasók véleménye.

Húsvét hétfőn adták át hivatalosan a felépült felcsúti stadiont. Az első találkozót a Puskás Akadémia és a Real Madrid fiataljai játszották a Puskás Suzuki Kupa keretein belül, a finálét a spanyolok nyerték 1-0-ra.

A Hír24 ott volt a megnyitón, kollégánk többek között Orbán Viktorral beszélgetett, akit arról is kérdezett, milyen érzés, hogy közpénzből építettek fel stadiont a kertje végében.

Néhány óra leforgása alatt félezer kommentár érkezett a cikkhez, volt, aki a Hír24-et bírálta a kérdés miatt.

“Nyomorult Hír24. Nektek ez a legnagyobb problémátok?” – a kérdést feltevő olvasó hamar választ kapott egy másik kommentelőtől: “Ez Magyarország problémája.”

Fotó: MTI

Többen indulatosan írták le véleményüket a stadionépítésről.

“Azért épült a ház mellé,mert a kertben nem fért el!!!!!Olyan nehéz felfogni????”

“Úgy hallottam, hogy vannak olyan települések ahol még ivóvíz sincs. Lajtos kocsiból kapják az ivóvízet. Miért nem tellett rá min. 25 év alatt. Lehet, hogy most lett volna rá pénz?”

“Nem közpénz! Csak a kommunista szemléletben az! A fidesz szemléletében minden az övék! A társasági adókedvezmény nem közpénz?! Merjünk nagyot hazudni!”

Természetesen akadt olyan is, aki megvédte a miniszterelnököt.

“Miért kell mindig kritizálni, amit az Elnök úr csinál? Legalább ha van egy jó meccs az egész család kiránduhat a jó levegőn, miért nem kritizáják a rezsicsökkentést, meg a többit, amit kaptunk.”

És humorból sem volt hiány.

“Stadlernek is volt stadionja, börtönbe is került!” – mire a válasz: “Akkor reménykedjünk!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik