Sport

Janics pedzegeti: abbahagyja, ha kell

A Graboplast-Győr sportolója készül ugyan a visszatérésre, de ha sérvműtétje után újra fájdalmai lesznek, akkor nem erőlteti tovább a versenysportot.

Január végén gerincsérve miatt műtötték Janics Natasát. 2012 óta gyötörte a sérülés, tavaly év végén határozta el, nem mehet ez így tovább.  Az olimpiai bajnoknő jelenleg már gyógytornázik és speciális vízitornát végez – írja a blikk.hu.

“Ez az operáció óriási pofon volt. A jövőben sokkal óvatosabb leszek, mert az egészség és a család a legfontosabb a világon. Az elmúlt időszak leginkább lelkileg viselt meg. A műtét előtt csak az járt a fejemben, hogy mikor tudok újra lábra állni, normális életet élni. A gyógytorna segít abban, hogy a tartóizmaim erősödjenek, a medencében pedig sokkal mozgékonyabb vagyok. A javulást napról napra jobban érzem, ám néhány hétre még szükségem van ahhoz, hogy kajakba üljek” – mesélte Janics, aki hozzátette, mindent megtesz azért, hogy a világbajnokság előtt 4-6 héttel már teljes erőbedobással edzhessen, de ha fáj a dereka, akkor nem erőlteteti tovább a versenyzést.

Ami biztos: az idei világversenyek egészen biztosan kimaradnak. A jövő még kérdéses.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik