Sport

Meccsekre kijárhat a börtönből az elítélt focista

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

Bruno Fernandes de Souza, a Flamengo volt csapatkapitánya immár négy éve van rács mögött, s bár 18 éve még hátra van büntetéséből szeretője megölettetéséért, most újra focizhat.

A brazil kapust a Montes Claros focicsapat igazolta le, külön bírói engedéllyel, és rendőri kísérettel ugyan, de részt vehet az edzéseken és a csapat mérközésein – olvasható a blikk.hu-n.

Bruno négy évvel ezelőtt megölettette barátnőjét, Eliza Samudiót, ezért került börtönben. A gyilkosságkor nem volt ott, de a lány elrablásának és megölésének kitervelésében nagy szerepet játszott. Az ok az volt, hogy Elisa gyermeket szült a labdarúgónak, s gyerektartást követelt tőle.

Fotó: Europress fotóügynökség

A volt modellt négy hónapos gyerekével együtt rabolták el, majd tartották fogva nyaralójukban egy hétig. Végül a bérgyilkos egy kötéllel megfojtotta a nőt, miután megverte és megkínozta – mindezt a gyerek szeme láttára. A kegyetlen gyilkosságnak itt még közel sem volt vége: a testét feldarabolták, majd a házörző kutyákkal megetették.

A szörnyű tettet tavaly márciusban vallotta be Bruno, ez is közrejátszik most abban, hogy újra sportolhat, olykor-olykor kijárhat a börtönből.

Bruno erkölcsi normái teljesen eltérnek egy normális emberétől, a bíró ennek ellenre megengedte neki, hogy visszatérhessen a futballpályára. A szurkolók és a volt játékostársak egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik