Sport

Nagy László: Vissza akarunk vágni a Szegednek

Nagy László (nagy lászló, )
Nagy László (nagy lászló, )

Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának sérüléssel bajlódó klasszisa nem szeretne kockáztatni.

Kapcsolódó cikkek

Amint arról írtunk, a veszprémiek szombaton este hazai környezetben múlták fel a CO Zagreb együttes a férfikézilabda Bajnokok Ligájában, így egy fordulóval a vége előtt megnyerték az A csoport küzdelmeit. A Veszprémre így legközelebb egy tétnélküli mérkőzés vár az ukrán Zaporizzsja otthonában

Nem biztos, hogy ott lesz a pályán a társakkal Nagy László, aki sérülés miatt már a Zagreb elleni mérkőzésen is az oldalvonalon kívülre szorult. Nagy egy hete nem tud a csapattal edzeni, így konditermi tréningekkel, erősítéssel és aerob jellegű gyakorlatokkal tartja magát karban.


Nagy László a visszatérésen dolgozik
Fotó: MTI-archív

„A jó hír számomra az, hogy a Löwen elleni meccsen megsérült lábamon a kialakult duzzanat eltűnt, és ez már önmagában is jó kedvre derít. Ugyanakkor tudom, hogy a kezelés közben szedett fájdalomcsillapítókkal és gyulladás gátlókkal egy kicsit becsaptam a szervezetemet, így a most kezdődő héten az orvosoknak kell szakvéleményt alkotni arról, hogy az „igazi” edzések elvégzésére mikor vállalkozhatok” – mondta a Telekom Sporthír szolgálatnak Nagy László.

„A mérlegelésnél nekik és nekem is figyelembe kell venni azt, hogy szombaton Ukrajnában a már tét nélküli Zaporozsje elleni utolsó csoportmeccsünkön nem lenne jó kitenni magamat egy újabb szerencsétlen ütközésnek, mert egy héttel később a Pick Szeged elleni örökrangadón a Veszprém Arénában a csapatomnak sokkal nagyobb szüksége lesz rám. Mindenképpen vissza akarunk vágni a szegedi vereségért!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik