Sport

Nem akárki a magyarok szomszédja az olimpiai faluban

thomas bach (thomas bach, )
thomas bach (thomas bach, )

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke is megérkezett a jövő héten kezdődő olimpiára Szocsiba. A magyarok nagy meglepetésére ő a magyarok szomszédja az olimpiai faluban.

„Ez hihetetlen! A Magyar Csapat házába költözött a NOB elnöke! Thomas Bach a szomszéd szobában lakik. Nagy Zsigmond csapatvezetővel meg is ajándékoztuk egy csapatkönyvvel, egy jelvénnyel és egy piros-fehér-zöld sísapkával!” – olvasható Siklós Erik, a magyarok sajtóattaséjának beszámolója a mob.hu-n.

Fotó: Europress fotóügynökség

Thomas Bach pénteken érkezett Szocsiba, a február 7-én kezdődő téli játékok helyszínére, ahol vasárnap és hétfőn tanácskozik majd a NOB végrehajtó bizottsága, szerdától péntekig pedig a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 126. közgyűlése zajlik.

Olimpiai csapatunk gépe helyi idő szerint tegnap hajnali négy órakor szállt le a Szocsi melletti repülőtéren. A magyarok formaruhája egyébként nagy port kavart az elmúlt napokban, ugyanis állítólag egy adótartozó gyártotta le a ruhákat, melyek cirka 42 millió forintjába kerültek a MOB-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik