Sport

Konzílium dönt Nagy Laci sorsáról

Nagy-Laszlo(210x140)(1).jpg (nagy lászló, férfi kézilabda, )
Nagy-Laszlo(210x140)(1).jpg (nagy lászló, férfi kézilabda, )

A magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövő sérült térdét Tatán vizsgálták meg. Január 1-én újabb MRI vizsgálat eredményétől teszik függővé a játékos Európa-bajnokságon való részvételét.

December 30-án Tatán orvosi konzílium keretében vizsgálták meg Nagy Lászlónak, a magyar férfiválogatott jobbátlövőjének sérült térdét – adta hírül a keziszovetseg.hu. A játékos még novemberben, a Veszprém Celje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén (31-26) szenvedett sérülést. Akkor úgy tűn, nem súlyos a sérülés, állapota azóta is javult, ám a bajnoki szünetben sem épült fel teljesen.

“A fizikai vizsgálat alapján nincs nagyobb eltérés Nagy László térdében, a játékos panaszai azonban továbbra is fennállnak. Hogy minden kockázati tényezőt kizárva a lehető legobjektívabb döntést hozhassuk meg, ezért január 1-jén nagyfelbontású MRI-vizsgálatot végzünk, ezt követően születhet döntés arról, hogy Nagy László részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon” – mondta el Dr. Erdélyi Gábor, a magyar válogatott orvosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik