Sport

Erőss Zsolt nevében üzengetnek

Eross-Zsolt-Kiss-Peter(960x640)(3).jpg (kiss péter, erőss zsolt, )
Eross-Zsolt-Kiss-Peter(960x640)(3).jpg (kiss péter, erőss zsolt, )

A magyar hegymászó májusban tragikus körülmények közt hunyt el, ennek ellenére Facebook-oldalán valaki vagy valakik a mái napig posztolnak.

Nincs felelőse Erőss Zsolt halálának

Legutóbb a Székelyek Nagy Menetelése kapcsán adták közzé Erőss Zsolt kiáltványát és egy rövid interjút Sterczer Hildával Zsoltról. A megosztott linkre kattintva a 4bakancs.com jelenik meg az érdeklődő olvasók előtt.

“A nemzetállam eszméje olyan erőszakon alapszik, mint például a franciáknál, ahol tilos statisztikai adatot közölni az etnikumok megoszlásáról. A Trianoni balkáni átrendeződés számára jó példa a francia, etnikumokat elnyomó nemzetállam építése. Némi fejlődés előtt áll még az EU is, mielőtt másokat figyelmeztethetne az emberi jogokra” – egyebek között ez az üzenet olvasható Erőss Zsolt közösségi portálján.

Fotó: MTI / Földi Imre

A hegymászó oldalán nem ez az első eset, hogy halála óta híreket, információkat osztanak meg az adminisztrátorok. Nemrégiben egy nyereményjáték került ki Erőss lapjára, mellyel a szerencsések a híres hegymászó, Simone Moroe, közelgő budapesti élménybeszámolójára szerezhettek jegyet.

„Aki szeretne eljönni Simone Moro előadására, az akár meg is nyerheti a belepőjegyeket!”

Erőss Zsolt idén májusban, a Kancsendzongán vesztette életét, a Facebook-oldalát több mint 11 ezren kedvelik. Közülük sokan felháborodottan veszik tudomásul, hogy a hegymászó közösségi lapja kampányoldallá nőtte ki magát.

“Erőss Zsoltot és Társát (!!!) szerintem hagyják – végre – békében nyugodni….” – írta az egyik dühös kommentelő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik