Sport

Tucatnyi magyar az EPT Barcelona bajnoki címéért

póker (póker, )
póker (póker, )

Lezajlottak a selejtezők az European Poker Tour barcelonai állomásának főversenyén, melyekről tizenkét magyar zsugás vívta ki a továbbjutást.

Javában zajlanak az események a világ leghíresebb versenysorozatának nyitóállomásán. A pókervilág apraja-nagyja Barcelona felé vette az irányt, köztük természetesen a magyar profikkal, akik közül tizenketten vették sikerrel az akadályokat a főverseny selejtezőiben – írja a Poker.hu.

Összesen 1 226-an neveztek az 5 300 eurós EPT Barcelona főversenyének 1A és 1B selejtező napjaira. A magyar zsugások is szép számmal vetették észre magukat, több mint húszan indultak, többségének sikerült is leküzdeni az első játéknapot.

Az 1A-ról öten, míg az 1B-ről heten jutottak tovább hazánk kártyásai, a legjobban Zsuffa Miklós szerepelt, aki az összesített hatodik helyén zárt. Rajta kívül még ott lehet majd a folytatásban Czuczor Márton, Vasvenszki Zsolt, Róth Antal, Németh András, Mayer Szabolcs, Koroknai András, Kresz Péter, Kulcsár Gergely, Botond Balázs, Szécsi Norbert és Tóth Richárd is.

Egy tucat magyar várja tehát a további küzdelmeket a majd hétszáz fős mezőnyben, így nagyon oda kell tenniük magukat a fiúknak, ha be akarnak érni a pénzbe, és oda akarnak kerülni a döntő asztalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik