Sport

Félmeztelen kezdőrúgás is a hétvége top 5-ében

foci-labdarugas(210x140)(1).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(1).jpg (foci, labdarúgás)

A legutóbbi hétvége sem telt el vicces és meghökkentő jelenetek nélkül a sportban. Mi a jók közül szemeztük ki a legjobbakat.

Fotó: AFP

Viccet csinált magából a Crystal Palace a Twitteren. Az újonc csapat a Stoke alakulatával találkozott a Premier League második fordulójában, a közösségi portál adminisztrátora pedig az együttes cserejátékosainak felsorolásait követően a „Come on Stoke”, azaz „Hajrá Stoke” biztatással nevettette ki a sasokat.

A Crystal Palace sokáig vezetett a Stoke otthonában, ám végül 2-1-es vereséget szenvedtek Mark Hughes alakulatától.

Ritka nagy hülyeséget csinált az angol együttes
Fotó: Twitter

Ismét foci, ezúttal a Bundesliga. A német bajnokság harmadik fordulójában a Hannover a Schalkét látta vendégül. Hazai oldalon Huszti Szabolcs, míg a vendégeknél Szalai Ádám kapott lehetőséget a kezdő tizenegyben.

Ahogy azt mi magyarok sokan reméltük, az idegenlégiósainkról szólt a találkozó. Huszti előbb előnyhöz juttatta a Hannovert, ezt követően gólpasszt adott, a mérkőzés hajrájában pedig kiállította a játékvezető. Szalai is igen aktívan játszott, ő ugyan piros lapot nem kapott, de csapata egyetlen gólja az ő nevéhez fűződik.

A rangadót a Hannover nyerte 2-1-re.

Videó – Az összefoglaló

Vissza Angliába, ezúttal a másodosztályba. A Millwall a Sheffield Wednesday otthonába látogatott a negyedik fordulóban, a szertáros azonban elfelejtette bepakolni a mezeket.

Nagy volt az ijedtség a vendég együttesnél, mikor nem sokkal az összecsapás kezdete előtt észrevették: nincs miben játszaniuk.

A sokk után feltalálta magát a Milwall és megkérte a Sheffield Wednesday egyik alkalmazottját, hogy adja nekik kölcsön a név nélkül vendég mezeket.

Az első játékrészben tehát “két Wednesday volt a pályán”, ám a második félidőre megérkeztek a Milwall mezei, így a szünet után már saját dresszükben folytatták a játékot az Oroszlánok. 2-2-vel végeztek a felek.

Videó – A “kétarcú” Millwall

Végül nézzünk szét a magyar sportpályákon is, mindenekelőtt a Zala megyei harmadosztályú Zalacsány-Zalakoppány találkozóra.

Első hallásra nem tűnik érdekesnek a mit sem mondó csapatok találkozója, ám a következő sztori hallatán biztos leesik az állunk.

A két amatőr együttes találkozóját rendkívüli kezdőrúgással indították. Egy félmeztelen, bugyit és sportszárat viselő lány rúgott először a labdába. Kép ugyan készült az esetről, azt nem tudni, hogy milyen szándékkal lépett pályára félmeztelenül a bevállalós hölgy.

A furcsa jelenet
Fotó: vaol.hu

Az OTP Bank Liga ötödik fordulójában is zajlottak az események. A Pápa a Diósgyőrt fogadta a szombati játéknapon, és a hazaiak egy szerencsétlen öngóllal kaptak ki a DVTK ellen.

A 88. percben – 0-0-s állásnál – egy teljesen ártalmatlannak tűnő beadást követően Nagy Tamás megelőzte a kapuból kivetődő Szűcsöt és a saját hálójába passzolt. Ezzel a potyagóllal vesztette el veretlenségét a Pápa, és nyert először a Diósgyőr.

Videó – Az öngól 2:05-től

Ajánlott videó

Olvasói sztorik