Sport

Vízilabda: csúnya baki a világbajnokság honlapján

Kasó Orsolya (kasó orsolya, )
Kasó Orsolya (kasó orsolya, )

Valamiről lemaradtunk volna? A vizes világbajnokság hivatalos honlapja szerint pénteken este Görögország női vízilabda-válogatottja vette át a bronzérmeket...

A barcelonai vizes világbajnokság honlapjára tévedők pénteken este és szombaton délelőtt természetesen azt láthatták nyitóhírben, hogy a házigazdák női vízilabda-válogatottja aranyérmet nyert. Ezzel nincs is semmi probléma, azonban az írás alján van egy csúnya baki, ami a jelek szerint még nem tűnt fel a szerkesztőknek, ugyanis órákkal később sem javították még.


Pirossal jelölve az ominózus bekezdés
Forrás: bcn2013.com

„At the end of the game, Spain, Australia and Greece received the gold, silver and bronze medal”írja a bcn2013.com, ami annyit tesz magyarul, hogy a spanyolok 8-6-os győzelmével végződött döntő után a házigazda, Ausztrália és Görögország átvette az arany-, ezüst-, illetve a bronzérmeket.

Igen ám, csakhogy a hölgyek versenyében Magyarország lett a harmadik, Merész András lányai hatalmas csatában győzték le az oroszokat a pénteki helyosztón. Görögország csak a hatodik helyen zárta a világbajnokságot, miután az 5. helyért folytatott csatában ötméteresekkel kikapott az Amerikai Egyesült Államoktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik