Sport

Küldött közgyűlés a Volánnál

A 2012-es évet értékelte hétfőn megtartott éves küldött közgyűlésén az Alba Volán SC tagsága.

A szakosztályok beszámolója előtt Csáder Dezső a klub elnöke az előző közgyűlés óta eltelt időszakról tájékoztatta a hallgatóságot.

Majd az öttusa szakosztály részéről Vörös Zsuzsanna szakosztály-igazgató – akit a Magyar Olimpiai Bizottságba is beválasztottak a klub képviseletében – értékelte az idényt, és kitért arra, hogy utánpótlás vonalon a Volán Fehérvár a legeredményesebb szakosztály az országban. A jövő feladatairól is szólt, hiszen nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis a várossal közösen a junior világbajnokságnak adnak otthont július végén.

A jégkorongozók főnöke, idősebb Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elsősorban az ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia rendkívül eredményes szezonját emelte ki. Nem véletlenül, mivel lényegében nem volt olyan korosztály, amely ne hozott volna érmes helyezést a különböző bajnokságokban, és ezek a medáliák leginkább aranyszínűek voltak. A „nagycsapat” átalakulóban van, új szakvezetővel, szinte teljesen kicserélődő kerettel, szereplését illetően hároméves tervben gondolkozik a menedzsment. Cél, hogy egyre több tehetséges, saját nevelésű fiatallal érjenek el minél jobb eredményt.

A klub idén sem felejtkezett el az év legeredményesebb utánpótlás versenyzőiről. Így a jégkorongozóknál Erdély Csanád, az öttusázóknál, pedig Kovács Sarolta, és Fröchlich Tamás teljesítményét ismerték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik