Sport

Ifi bajnokság, Fehérváron, fehérváriakkal

Szombaton és vasárnap rendezik Fehérváron az öttusa ifjúsági A korosztály országos bajnokságát, amely egyúttal válogató is a vb-re és Eb-re.

A Magyar Öttusa Szövetség és a Volán Fehérvár öttusa szakosztálya által rendezett négy tusa országos bajnokságon, szombaton a lányok, míg vasárnap a fiúk egyéni és csapatversenyére kerül sor.

A megmérettetés programja mindkét nap azonos lesz: 9 órától a vívás (a Volán Fehérvár Börgöndi úti létesítményében), 12 órától az úszás (Csitáry uszoda), 13,45-től pedig a kombi lövészet és futás (Börgöndi út) kerül majd sorra. Az OB egyben válogatóverseny is a korosztályos Európa- és világbajnokságokra.

A házigazda Volán Fehérvárt Slett Kinga, Veszprémi Fruzsina, Molnár Erika, Szloboda Gréta, Farkas Martin, Rácskai Bence, Tóth István, Salga Gergő, Molnár Márton és Bernáth Bálint képviseli.

Az Alba Öttusa SE-től Ormándi Rebeka, Hungler Anna, Sasvári Tamara, Szabó Eszter, Palkovics Karolina, Hungler Luca, Mészöly Flóra, Strobl Krisztián, Zics Viktor, Csulák Roland, Kovács Máté, Prisznyák Gyula, Filkorn Bence és Kovács Balázs állnak rajthoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik