Sport

Éremhalmozó fehérvári öttusázók

A Volán Fehérvár junior öttusázói hét éremmel gazdagították a klub kollekcióját az országos bajnokságon.

A bajnokság első napján a nőknél egyéniben a Volános Slett Emese bronzérmet szerzett.
Ami a többi fehérvárit illeti, városunk versenyzői közül további három öttusázó zárt az első tízben, Hada Noémi (Volán Fehérvár) a hatodik, Slett Kinga, pedig a tízedik lett. Az Alba Öttusa SE-t képviselő Hungler Anna a nyolcadik helyen fejezte be a versenyt. A csapatversenyben is dobogóra léphetett a Volán-Fehérvár együttese, az első garnitúra (Slett Emese, Slett Kinga, Veszprémi Fruzsina) a második, míg a Hada Noémi, Molnár Erika, Szuna Tamara összeállítású második csapat a bronzérmet zsebelte be. A dobogóról is fehérvári gárda maradt le, az Alba Öttusa SE első csapata (Hungler Anna, Szabó Eszter, Palkovics Karolina) a negyedik lett.

A fiúknál egyértelmű fehérvári fölénnyel zárult az egyéni verseny, hiszen az első tíz helyezettben heten is a koronázó várost képviselték. A bajnoki elsőséget Demeter Gergely szerezte meg a Volán Fehérvárból, míg Harangozó Bence (Volán Fehérvár) második lett. Klis Krisztián (Alba Öttusa SE), pedig alig maradt el a dobogótól, a negyedik helyet megszerezve.

A csapatversenyt is a Volán Fehérvár nyerte, első csapata – Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István – megelőzte a KSI-t és a Volán Fehérvár második csapatát (Telek Máté, Lukács Máté, Fröhlich Tamás). Itt az Alba Öttusa SE együttese (Strobl Krisztián, Klis Krisztián, Zsics Viktor) a negyedik helyet szerezte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik