Sport

Győr: Martín tudja, hogyan nyerhet BL-t az ETO

Győri Audi ETO KC (győri audi eto kc, )
Győri Audi ETO KC (győri audi eto kc, )

A Győri Audi ETO KC vezetőedzőjének alvás közben is támadnak ötletei a taktikát illetően.

A magyar bajnok Győri Audi ETO KC szombaton a norvég Larvikot fogadja Veszprémben a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A zöld-fehér lányoknak helyén volt a szívük az idegenbeli mérkőzésen: Görbicz Anitáék 24-21-re nyerték az odavágót.

A győriek pénteken már elindultak Veszprémbe, ahol a keret tagjai előbb elfoglalják a szállásukat, majd délután egy edzésen vesznek részt. Az ETO egy, hazánkban egyedülálló busszal vágott neki a remélhetőleg aranyérmet hozó túrának.


A lányok jókedvűen indultak el Veszprémbe
Fotó: gyorietokc.hu

“Lényeges újításra nem számítok, egy hét azért kevés ahhoz, hogy jelentős változtatást tudjanak eszközölni a játékukban – mondta az elutazás előtt a csapat hivatalos honlapjának Ambros Martín vezetőedző. – Esetleg azt el tudom képzelni, hogy védekezésben lesz valami újdonság a tarsolyukban, de számunkra az a lényeg, hogy bármivel is rukkolnak elő, mi minél gyorsabban tudjunk erre reagálni.”

A szakember hozzátette, a hét első felében az odavágót elemezték ki, az utóbbi napokban pedig saját játékukat csiszolták.

“Új elemekkel nem készülünk, tisztában vagyunk vele, hogyan tudjuk megnyerni a meccset, lényeg, hogy kijöjjön a tudásunk.”

A bukik szerint a Győr a nyerő

A Tippmixen a szombati, veszprémi mérkőzést illetően a Győr győzelme 1,32-szeres, a norvég rivális sikere 3,35-szörös pénzt ér. A végső diadal oddsai a Győr esetében 1,02, a Larviknál 5,80.

A bwinen a hazai győzelem 1,35-szörös, a vendégdiadal 4,00-szeres szorzóval bír. Amennyiben az ETO nyeri a BL-t – függetlenül a visszavágó eredményétől -, akkor 1,05, ellenkező esetben 8,00 a nyereményszorzó.

Az unibeten csak a veszprémi mérkőzés kimenetelére lehet fogadni. A győri diadal 1,40-es, a Larvik-győzelem 3,75-ös oddsszal bír.

Martín kérdésre elmondta, nincsen probléma az éjszakai alvásával, ugyanúgy öt órát alszik, mint eddig. Azt azonban elárulta, olykor felriad esténként, mert beugrik pár nyerő ötlet.

“A legjobb gondolatok mindig éjszaka szállnak meg. Korábban azonnal felírtam őket, mert volt, hogy reggelre elfelejtettem, de most már reggelig bennem maradnak, így ébredés után azzal kezdem a napot, hogy felírom az éjszakai ihletet” – mondta Martín, aki elismerte, dolgozik benne az egészséges drukk, de ettől nem blokkol le.

A találkozó szombaton 15:15-kor kezdődik a Veszprém Arénában. A meccset élőben közvetíti a DigiSport, valamint az M1, a Sport24 pedig szöveges tudósításban követi majd az összecsapást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik