Sport

Győzelmek, sérülések, vereségek

Addig, amíg a Fehérvár Rugby Club női csapatának kulcsemberei nem sérültek meg sorra nyerték a meccseket, ám utána már jöttek a vereségek.

Esztergomban rendezték a női bajnokság 5. fordulóját, ahol a Fehérvár Rugby Club csapata két győzelem mellett két vereséget gyűjtött be.

Eredmények:

Fehérvár Rugby Club – Szeged női bajnoki 5. forduló 40 – 0 A fehérvári lányok bajnokesélyeshez méltóan végig irányították a mérkőzést.

Pontszerzők: Huszti Katalin 10 pont, Pap Helga 15. Sándor Sára 5. Kis Fanni 5 Pap Eszter 5 pont.

Fehérvár Rugby Club – Barbariensz 36 – 5

Bár az első célt az ellenfél vitte, azt követően végig fegyelmezett játékot produkált az FRC.

Pontszerzők: Pap E. 10, Huszti 10, Pap H. 11, Sándor 5

Fehérvár Rugby Club – Exiles 5 – 29

Az első célt nagy meglepetésre az Exiles vitte be (0- 7). Majd egy célra törést követően Pap Eszter megsérült ezt kihasználva az Exiles azonnal célt ért el (0-12). Bár Huszti Katalin szépített (5 – 12), a Pap Eszter nélkül játszó fehérvári lányok összezavarodtak sorra kapták a célokat, végül nagy vereségbe szaladtak bele. Így csak a 3. helyért mérkőzhettek az Agárd ellen.

FRC – Agárd 10 – 19 Ez a mérkőzés sem kezdődött jól fehérvári szempontból, mivel a csapat másik nemzetközi szintű játékosa Huszti Katalin is megsérült a 2. percben, ennek ellenére Kis Fanni 5 pontjával még az előny náluk volt. Majd az Agárd átvette vezetést (5 – 7), de a félidő lefújása előtt még Sándor Sára 5 pontos céljával a Fehérvár fordulhatott háom pontos vezetéssel. A felbátorodó agárdiak megérezve a lehetőséget, a győzelem ízét, két célt és egy jutalomrúgást értékesítettek és legyőzték a Fehérvárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik