Sport

Kicsipkézhetik a halasi kaput

Szombaton nagyot léphet előre céljai elérésében a Fehérvár KC csapata, amely ezúttal Kiskunhalason próbálja kiharcolni a győzelmet.

A Fehérvár KC szerdán hazai pályán a Veszprém-Barabás KC-t legyőzve második mérkőzését is megnyerte az 5-8. helyekért folyó rájátszásban. Pal Oldrup Jensen együttesére azonban már szombaton újabb kihívás vár, ráadásul talán a legnehezebb a középházi csatározásban, mivel az alapszakasz hatodik helyezettjéhez, Kiskunhalasra látogatnak. A házigazdák lehet azt mondani most már nemcsak a városban készített, méltán világhírű csipkéről ismertek, hanem az alapszakaszban igen tekintélyt parancsoló mérleggel záró női kézilabda csapatukról is.

–  Nehéz meccs lesz, hiszen a Kiskunhalas jó csapat, akik nagyon kemény ellenfelek az otthonukban. Ha a hajráig szorosan tudjuk tartani a mérkőzést, akkor jó esélyünk lesz a győzelemre, viszont nem engedhetjük, hogy olyan nagy vezetést alakítsanak ki ellenünk, mint a legutóbbi találkozásunkkor Székesfehérváron. – nyilatkozta Pal Oldrup Jensen a fehérváriak szakvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik