Sport

Újabb esély a feljutásra

Már izzik a katlan a jégen, a budapesti Papp László Sportarénában, ahol helyszíni tudósítónk küldte a hangulatjelentését.

A héten zajló jégkorong divízió I/A csoportos világbajnokság negyedik meccsét követhetik figyelemmel a szurkolók ma este a Papp László Sportarénában vagy a Sport1 műsorán. Az esti mérkőzés akár sorsdöntő is lehet válogatottunk számára, mivel ha megnyerjük, akkor nagy esélyünk van az A csoportba való feljutásra, amiért már évek óta küzdünk.

Hétfőn Dél-Korea ellen fontos pontokat veszítettünk, de szerdán sikerült szépíteni a nálunk jóval esélyesebbnek tartott Kazahsztán válogatott legyőzésével. Ma este az olaszok ellen kemény küzdelem várható, hiszen 2011-ben szintén hazai közönség előtt ugyanez az olasz csapat fosztott meg minket a feljutástól, van miért visszavágni, és remélhetőleg ezúttal egy másik forgatókönyvet írnak a válogatott tagjai, köztük a fehérváriak. Ha ez a játszma elveszik, akkor elbúcsúzhatunk az A csoportos álmainktól, viszont ha sikerül ez a bravúr, akkor már csak a holnapi japánok elleni meccs választ el minket attól, hogy Magyarország újra a világ top csapatai között játszhasson. Tehát ma este készítsük a legendás magyar és természetesen fehérvári szurkolótáborunkat, és mindent bele! Hajrá Magyarország!

Ezeknek a lányoknak a feladata, hogy a lankadó közönséget jobb belátásra bírják, s a szünetekben mutatott esztétikummal férfias szurkolási vágyakat ébresszenek a magyar nézőkben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik