Sport

Hihetetlen: a győriek diszkriminálják szurkolóik egy részét

Győri Audi ETO KC (Győri Audi ETO KC)
Győri Audi ETO KC (Győri Audi ETO KC)

Nem segíthet a rokon, ismerős sem. Utazni kell a jegyért. Április 24-től csak személyesen és csak készpénzért lehet jegyet venni a kézi BL-döntőre. XXI. század. Őrület.

Az Európai Kézilabda Szövetség kedd délelőtt 11 órakor Bécsben tartotta meg a sorsolást, amelyen eldőlt, hogy a döntő első mérkőzésére május 4-én vagy 5-én Norvégiában kerül sor. A visszavágót egy héttel később a Veszprém Arénában rendezik meg.

Ambros Martin együttese múlt csütörtökön drámai küzdelemben, összesítésben mindössze egy góllal múlta felül a román Oltchim Valcea együttesét. „Az idei BL-elődöntők tisztán megmutatták, semmi jelentősége nincs annak, hogy egy csapat idegenben vagy hazai környezetben játszik először. A döntő két mérkőzésből áll, tehát 120 perc iszonyúan kemény csatára kell felkészülnünk, hiszen lehet, hogy ennek a 120 percnek az utolsó másodperceiben dől majd el, ki lesz az új bajnok Európában” – nyilatkozta a spanyol edző a klub honlapján.

Eddig a hír, és most jön a feketeleves: mert szinte hihetetlen, de a BL-döntő második mérkőzésére kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni. A 10 és 12 ezer forintos belépőkre a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban, csak készpénzes fizetéssel lehet szert tenni…. „Jegyfoglalásra, átutalással történő fizetésre a kiemelt érdeklődésre való tekintettel ezúttal nem lesz lehetőség” – áll a klub közleményében.

Értem én, hogy Győrben is nyilván vagy 15 ezer jegyet el lehetne most adni az ötezres csarnokba, mégis tisztelettel megkérdezem: vajon minden Győr-szurkoló Győrben lakik? Érdemes diszkriminálni a budapesti, székesfehérvári, dunaújvárosi, zalaegerszegi stb. (csak hogy a közeli nagyvárosokat említsem) érdeklődőket? Nem érné meg legalább korlátozott számban interneten elérhetővé tenni pár száz jegyet?

Ettől még persze szurkolni fogok Görbiczéknek. De az ötletgazdának üdvözletemet küldöm a 21. századból…

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik