Sport

A kifutón szerepelt az öttusaszépség

Kovács Sarolta egy székesfehérvári divatbemutatón vett részt.


Fotó: Karma Kreatív

Kovács Sarolta amellett, hogy hazánk egyik legjobb öttusázója, vérbeli nő is. Így azután szereti az olyan „csajos” programokat, mint a divatbemutató.

Kapva kapott hát az alkalmon, amikor a hétvégi Glamour-napok keretében meghívták a fehérvári Alba Plaza divatshow-jára.

„A város olimpikonjaként az ötkarikás játékokról, a londoni versenyről, a környezetről, a hangulatról meséltem – mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő öttusázó. – No és persze kérdeztek a vásárlási szokásaimról is, amikről túl sok különlegeset nem tudtam elmondani. Olyan vagyok, mint a többi nő, a plazából még sohasem jöttem ki üres kézzel, és feldob, ha vehetek magamnak valamit.”

Ami az öltözködési stílusát illeti, Kovács Saci a hétköznapokon a sportos elegancia híve, szereti a praktikumot, a kényelmet, de persze igazi nőként a divatbemutató egy-egy darabja is megtetszett neki.

„Hogy fellépnék-e divatbemutatón? Nem is tudom. Szerintem zavarban lennék. Még akkor is lámpalázas vagyok, ha olyan sok ember előtt kell beszélni, mint most a plazában. Fura lenne, ha közben még járni is kellene, biztos egyfolytában arra figyelnék, nehogy orra essek. Persze, mégiscsak az minden lány álma, hogy egyszer kipróbálja a modellkedést, szóval ha rendesen felkészülnék, talán tényleg kipróbálnám” – mondta Kovács Sarolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik