Sport

Értékes pontokat vesztettek

Nem sikerült a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapatának a fővárosi kirándulása, a piros-kékek pontokat vesztettek az ELTE-BEAC otthonában.

Bár már 2-0-ra is vezetett a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata a futsal NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában, mégis meg kellett elégedniük a lefújáskor az egy ponttal. A találkozó első félidejében Molnár Csaba találatával vezettek, majd a szünet után ezt Tóth Róbert megduplázta. Ekkor úgy tűnt, hogy bejön a csapat számítása, hiszen győzelmi esélyekkel utaztak a fővárosba. Azonban a mérkőzés hajrája egyértelműen a hazai együttesé volt, akik előbb Kiss Gergő, majd a befejezés előtt két perccel Kinde Csaba góljaival egyenlítettek.

Így a feljutásért küzdő Fehérvár a 4. helyre esett vissza a tabellán, de még mindig „lőtávolon” belül van a 2. helyen álló Ferencváros.

A fehérvári csapat a következő fordulóban, március 4.-én, a 10. helyen tanyázó érdi Asterix-et fogadja, a VOK-ban.

Jegyzőkönyv:

ELTE-BEAC – Fehérvár Futsal Balogh 2000 2-2 (0-1)

Vezette: Pápai (Kovács G., Richter)

ELTE: Lelkes – Simon G., Hortobágyi, Káplár, Kinde Cs. 1. Cs: Váczi, Béni, Eőri, Nery, Kinde G., Demeter, Kiss G. 1. Vezetőedző: Kénoszt Ferenc

Fehérvár: Hegedűs F. – Béres Z., Molnár Cs. 1, Tóth R. 1, Horváth Zs. Cs: Reveland, Molnár V., Végvári, Takács V., Orosz, Kéri. Vezetőedző: Reveland Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik