Sport

Futsal: Nem erre számítottak

Súlyos, nem várt vereséget szenvedett a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata a Ferencváros otthonában az NB II Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

December 5.-én fölényesen, 7-2-re nyert a piros-kék gárda a Fradi ellen, valamint hétfőn is fél órán keresztül uralták a meccset, és magabiztosan győzték le a Külker SC csapatát. Így kellő önbizalommal várhatták az újabb csatát egyik legnagyobb riválisuk otthonában. Még azt se mondhatjuk, hogy rosszul alakult volna az első félidő, semmi nem utalt arra, hogy ebből a végére méretes zakó lehet. Aztán a szünet után gyorsan lőttek két gólt a zöld-fehérek, amelyre ugyan még válaszolni tudott Béres Zoltán, és Takács Viktor, de a folytatás már a házigazdákról szólt. Zsinórban háromszor vették be a fehérváriak kapuját, és alaposan visszavágtak a két hónappal ezelőtti vereségért.

Mivel a Külker SC simán, 12-0-rs győzött az AC Villám ellen, a két csapat helyet cserélt a tabellán, a Fehérvár ismét a harmadik helyen áll, két ponttal lemaradva a fővárosiak mögött.

A fehérváriak legközelebb a válogatott Szlovénia elleni találkozói miatt február 18.-án 1.20-kor, hétfőn a listavezető Dunakeszi Kinizsi csapatát fogadják a VOK-ban.

Jegyzőkönyv:

Ferencváros – Fehérvár Futsal Balogh 2000 7-3 (2-1)

Vezette: Solymosi (Baghy, Dobó)

Ferencváros: Kovács L. T. – Nagy G., Simonyi 3, Molnári Á., Tóth K. 1 Csere: Kovács Á. D., Molnár B., Veperdi, Balog Sz., Somorai 2, Bogár 1, Silva Matos. Vezetőedző: Lengyel Béla

Fehérvár Futsal Balogh 2000: Reveland – Béres Z. 1, Tornyai, Molnár Cs. 1, Kertész. Csere: Hegedűs F. (kapus), Végvári, Kéri, Takács V. 1, Gorza. Vezetőedző: Reveland Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik