Sport

Meccs helyett edzés

Aránylag korán szembesülhetett José Gomes a magyar labdarúgás visszáságaival, bizonyítja ezt, hogy hiába utazott el a Videoton Vácra, nem tudták lejátszani a Magyar Kupa-meccset.

Kapcsolódó cikkek

Nem a fehérváriakon múlott…Ők időben megérkeztek Vácra, és annak rendje, és módja szerint már a bemelegítést is elvégezték, igaz a túloldalon az ellenfélnek nyoma sem volt. Mint később kiderült a vendéglátók játékosai régóta nem kaptak fizetést, és a sportnapilap helyszínen tartózkodó tudósítójának elmondták, nem vállalják a meccset a Videoton ellen. Arról már nem is beszélve, hogy ezen okon kívül a Dunakanyar-Vác csapatának nem volt érvényes használati engedélye a stadionra, melyben az összecsapást meg kellett volna rendezni, mert azt Pető Tibor alpolgármester csütörtökön visszavonta a klubtól. Amúgy a játéktér sem volt tökéletes állapotban, a pályamunkások ugyanis nem takarították le a havat.

Amennyiben „létrejött” volna a találkozó a Videoton FC a következő összeállításban lép pályára: Tujvel – Stopira, Juhász R., Caneira, Szolnoki – U. Nikolics, Vitor Gomes, Zsótér – Álvarez, Torghelle, Paraiba. Ez azt jelenteti, hogy mindhárom új igazolást egyszerre játszatta volna José Gomes. Ehelyett azonban nem volt mit tenni, és edzett egyet a csapat. Igaz ezt meg tudták volna tenni Sóstón is, és nem kellett volna több mint száz kilométer buszozni…

Más kérdés, hogy ezek után erősen kérdésessé vált a szerdai visszavágó is, mivel a váciakat akár ki is zárhatják a sorozatból. Igaz ők is úgy nyilatkoztak, hogy nagy valószínűséggel megszűnik Vácott a profi futball a tavaszi szezonra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik