Sport

Az utánpótlás is százszázalékos

Nemcsak a felnőtt, hanem a Fehérvár KC junior és ifjúsági csapatai is sikerrel zárták találkozójukat a veszprémiekkel szemben.

A junior csapat megszerezte első bajnoki győzelmét 2013-ban, míg az ifjúságiak hárommeccses nyeretlenségi szériát szakítottak meg.

Junior NBI, 15. forduló:
Fehérvár KC – Veszprém Barabás KC 34-21 (19-12)
FKC: Pőcze, Szendrey (kapusok), Becséri 10, Kuhinkó 7, Csiki 5, Kolics 4, Hrabovszky 3, Zsigmond A. 3, Sinka 1, Szemenyei 1, Galambos, Gula, Kovács, Lehoczky, Minárik, Rideg. Edző: Deli Rita és Virincsik Anasztázia.

Ifjúsági NBI, 15. forduló:
Fehérvár KC – Veszprém Barabás KC 32-18 (18-6)
FKC: Szendrey, Németh, Bernáth (kapusok), Szemenyei 10, Kolics 5, Sebestyén 5, Rideg 4, Hudra 3, Kovács 2, Galambos 1, Lehoczky 1,Vörös 1, Bocska, Járossy, Nagy. Edző: Virincsik Anasztázia és Deli Rita.

–  A múlt heti rossz érzések után ez nagyon jó teljesítmény volt. A védekezésből tudtunk építkezni, több ember is megmutatta, hogy több poszton is bevethető, a kapusok is nagyon jó hatékonysággal hárították az ellenfél átlövéseit. A második félidőre teljesen felőröltük a Veszprém csapatát és sok kiváló egyéni teljesítmény volt nálunk. Az eddig hiányzó átlövés gólok is jelen voltak, valamint ahogy megbeszéltük, a szélsőket is jól foglalkoztattuk, és a beállós poszt is eredményes volt. Nagyon hiányzott már a győzelem, igaz, hogy nehéz meccseken vagyunk túl, kivéve a BSE ellenit, ahol egy kötelező győzelmet szalasztottunk el. A mai meccs előtt mondtam a lányoknak, hogy itthon vagyunk, építkezni kell a nagyon kemény edzésmunkánkra, ez előbb-utóbb meghozza eredményét. Lehetett látni a lányokon az izgalmat, amikor megjöttek a csarnokba, el is mondtam, hogy ez nagyon jó jel, mert azt jelenti, készültek a meccsre és fejben maximálisan lehet rájuk számítani. – Deli Rita, az FKC edzője és utánpótlás-vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik