Sport

Győzelem és vereség az utánpótlásnál

A Fehérvár KC felnőtt csapata mellett a közvetlen utánpótlás is pályára lépett Érden, ötvenszázalékos sikerrel.

Előbb az ifjúságiak nyertek egy góllal úgy, hogy már nyolccal is vezettek. A juniorok viszont csak az első félidőben tudták szorossá tenni a meccsüket.

Junior NBI, 11. forduló:

ÉTV-Érdi VSE – Fehérvár KC 30-22 (15-12)

FKC: Szendrey, Bernáth (kapusok), Kuhinkó 7 (2), Becséri K. 5, Hrabovszky 4, Csiki 3, Kolics 2, Zsigmond A. 1, Sinka, Czuczu, Galambos, Kovács, Nagy. Edző: Virincsik Anasztázia.

Ifjúsági NBI, 11. forduló:

ÉTV-Érdi VSE – Fehérvár KC 28-29 (9-15)

FKC: Szendrey, Németh O. (kapusok), Szemenyei 11 (1), Rideg 6, Czuczu 5, Kolics 3, Tóth 2, Galambos 1, Kovács 1, Hudra, Járossy, Nagy. Edző: Virincsik Anasztázia.

–  Junior csapatunknak meg kell tanulnia, hogy hitetlenül, lelketlenül és 21 technikai hibával nem lehet idegenben mérkőzést nyerni. A sorozatos sérülések sajnos beszűkítik a lehetőségeinket, de ez a tény nem változtathatja meg azt, hogy mindig a tudásunk maximumát próbáljuk adni az adott meccseken. Az ifjúsági csapatnak dicséret az utolsó percig tartó kitartásért és küzdeni tudásért. Szemenyei Anna remek játéka nagyon hiányzott a sérülése után, de szerencsére a lányok szíve a helyén volt. – nyilatkozta Virincsik Anasztázia, aki mindkét csapatot irányította a kispadról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik