Sport

FKC-sikerek az utánpótlás-korosztályokban

A Fehérvár KC felnőtt csapata ugyan vereséggel zárt Kiskunhalason, ám a juniorok, és az ifik legyőzték vendéglátóikat.

A junior gárda győzelmével a hatodik, míg az ifjáságiaka hetedik helyen állnak a tizenkét csapatos pontvadászatban. A legeredményesebb fehérvári a juniorok között Kuhinkó Vivien az éleslövészek versenyében 50 találatával a hatodik, míg az ifiknél Becséri Andrea 59 góllal a az ötödik helyen áll.

Junior NBI, 9. forduló

Kiskunhalas NKSE – Fehérvár KC 22-32 (9-18)

FKC: Pőcze, Szendrey, Bernáth (kapusok), Becséri K. 7 (2), Kuhinkó 6 (2), Csiki 4 (2), Becséri A. 3, Zsigmond A. 3, Hrabovszky 2, Májer 2, Pintér 2 (1), Szemenyei 2 (1), Minárik 1, Kőszegi, Skoda, Tóth. Edző: Rezsnyák Csaba.

– Az előző fordulók eredményei alapján biztos győzelemre számítottam, ennek megfelelően alakult az első félidő, melyben jelentős előnyre tettünk szert. Ezzel szemben a szünet után visszavettünk a ritmusunkból, így már nem a saját játékunkat játszottuk. Ezért hiányérzetem is maradt a mai mérkőzéssel kapcsolatban, de örülök az újabb két pontnak. – Rezsnyák Csaba, az FKC edzője

Ifjúsági NBI, 9. forduló:

Kiskunhalas NKSE – Fehérvár KC 12-39 (5-15)

FKC: Szendrey, Bernáth (kapusok), Czuczu 8 (3), Kolics 6 (1), Kovács 5 (1), Májer 5, Ruszanov 4, Szemenyei 4 (1), Rideg 3, Becséri A. 2, Horváth F. 1, Tóth 1, Bocska, Skoda. Edzők: Rezsnyák Csaba és Virincsik Anasztázia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik