Sport

Az elődöntőig juthat a Mocsai-csapat

putics barna, kézilabda válogatott (putics barna, )
putics barna, kézilabda válogatott (putics barna, )

A Sport24 olvasói nagyon bíznak a magyar férfi-kézilabdaválogatottban. A többség szerint minimum a 8-ba jutunk.

A magyar válogatott eddig két győzelemmel és két vereséggel csoportja harmadik helyén áll a spanyolországi világbajnokságon.

A mieink olimpiai negyedik helyezettként érkeztek a tornára, ahol előbb Egyiptomot verték, majd Ausztráliát, utóbbit nagyon magabiztosan. A Londonban éppen a mieinket kétszer, a többi közt a bronzmeccsen legyőző Horvátország túl nagy falatnak bizonyult Mocsai Lajos csapatának.

A spanyolok ellen nagyszerűen játszottak Nagyék, de 14-14-es félidő után a meccs utolsó hányadára elfáradtak a mieink, és végül hat góllal kikaptak.

Mindenesetre még a vb elején tettük fel a kérdést oldalunkon: meddig juthat a magyar válogatott. Szép számmal érkeztek szavazatok, amelyek alapvetően optimizmusról vallanak.

Több mint 4000-en gondolják úgy, hogy a magyar csapat elődöntős lesz, 3300-an pedig azt, hogy a nyolc közé is eljutunk. Még arra is többen voksolnak, hogy döntős (!) lesz a magyar válogatott, semmint arra, hogy kiesik rögtön a 16 között.

Nos, a négy meccs után biztossá vált, hogy továbbjutunk a csoportból, és az is, hogy a legjobb 16 között, a nyolc közé jutásért a szerb-szlován-lengyel trió egyik tagjával találkozunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik