Sport

Sportdiplomáciai siker

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapatának vezetősége újabb jelentős sikert könyvelhet el, mivel válogatott mérkőzés megrendezését nyerték el.

Tavaly szeptemberben nagyszabású nemzetközi tornának adott otthont Székesfehérvár. A Fehérvár Futsal Kupa tökéletes megrendezése úgy tűnik elég alapot adhatott ahhoz, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnél úgy ítéljék meg, érdemes lenne válogatott futsal meccset rendezni Fehérváron. Ősszel Balogh Tamás a fehérváriak csapatmenedzsere már tájékoztatta a Fehérvár24-et arról, hogy hitelesítette a Magyar Labdarúgó Szövetség mind a VOK, mind a Köfém csarnok pályáit, így azok alkalmasak nemzetközi barátságos mérkőzések rendezésére. „Nem titkolt célja a klubnak, hogy minél hamarabb szeretnénk Fehérvárra hozni egy válogatott meccset – a legkorábbi időpontnak március tűnik jelenleg.” – fogalmazott a klubvezető alig fél évvel ezelőtt.

Hát, nem kell addig várniuk a sportág szerelmeseinek, ugyanis eldőlt, hogy 2013. február 13.-án a magyar futsal válogatott pályára lép Szlovénia legjobbjai ellen a Videoton Oktatási Központban. A szlovénok viszonozzák a magyar válogatott tavalyi látogatását, déli szomszédaink, pedig hagyományosan a nehéz ellenfeleknek közé tartoznak, de feltétlenül szükségesek ezek a mérkőzések legjobbjaink számára a március végi olaszországi EB selejtező torna előtt.

Természetesen a sportág népszerűsítésének érdekében a belépés újfent ingyenes lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik