Sport

Nemzetközi futsalkupa Fehérváron!

Hagyományteremtő szándékkal első ízben kerül megrendezésre szeptember 1-én Székesfehérváron a Fehérvár Futsal Kupa a Videoton Oktatási Központban.

Az NB II-es bajnokságra készülő Fehérvár Futsal nyári alapozásának utolsó megmérettetése lesz a hazai rendezésű kupa, melyre magyar és külföldi sikercsapatok fogadták el a meghívást. A négycsapatos, egydélutános tornára az előzetes egyeztetések alapján érkezik az előző NB II-es kiírásban ezüstérmet szerző Dunakeszi Kinizsi gárdája. Nem akármilyen nevekkel a soraiban, hiszen többek között a Bundesligában is megfordult Lőw Zsolt mellett az „ex-Vidis” Horváth Ferenc és Szijjártó Péter is a Kinizsi keretének tagja.

A Futsal Bajnokok Ligájában is érdekelt osztrák bajnok és kupagyőztes bécsújhelyi 1. FC Murexin is tiszteletét teszi a tornán. Végül, de nem utolsósorban a pozsonyi zöld-fehér alakulat, az Extraligás (Szlovák 1. osztály) Čekan Mekenroff 1897 is elfogadta a meghívást így vált teljessé a mezőny.

“Jelentős szervezői munka áll már mögöttünk, de az utolsó simítások még hátra vannak. Szívből reméljük, hogy sokan látogatnak majd ki a Videoton Oktatási Központba a kupa ideje alatt és ismerkednek meg csapatunkkal, valamint a futsalsportággal. Szeptemberig a kupa és az NB II-es bajnokság kezdetéig még sok meglepetéssel, bejelentéssel készülünk a sportszerető fehérvári publikum számára. Ha minden a tervek szerint halad érdemes lesz odafigyelni ránk!”– nyilatkozta Dávid Zsolt, az egyesület vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik