Sport

Kézilabda: Az utánpótlás csapatok is betliztek

A felnőttekhez hasonlóan a Fehérvár KC junior és ifjúsági csapata is alulmaradt a Siófok KC-Galerius Fürdővel szemben a szombati utánpótlás bajnoki mérkőzéseken.

A juniorok a meccs háromnegyedénél még egy góllal vezettek, majd tízperc alatt egyszer sem tudták bevenni az ellenfél kapuját, és 27-31-re elveszítették a mérkőzést. Az ifjúságiak 2-14-es második negyedórával megpecsételték saját sorsukat.

Junior NBI, 6. forduló:

Fehérvár KC – Siófok KC-Galerius Fürdő 27-31 (17-17)

FKC: Pőcze, Szendrey (kapusok), Becséri K. 9 (4), Csiki 4, Hrabovszky 3, Becséri A. 2, Kuhinkó 2, Májer 2, Szemenyei 2, Kőszegi 1, Minárik 1, Pintér 1, Zsigmond A. 1. Edző: Rezsnyák Csaba.

Ifjúsági NBI, 6. forduló:

Fehérvár KC – Siófok KC-Galerius Fürdő 26-38 (11-23)

FKC: Szendrey, Bernáth, Dorcsák (kapusok), Becséri A. 5 (1), Szemenyei 9 (1), Májer 7, Tóth 1, Bocska, Galambos 1, Nagy 1, Ruszanov 1, Járossy, Sebestyén, Skoda. Edzők: Rezsnyák Csaba és Virincsik Anasztázia.

– A küzdés mellett taktikai fegyelmezetlenségek, kihagyott helyzetek sora, az utasítások be nem tartása, egyéni megondolatlanságok, akaratszegény és passzív védekezés, valamint edzői jóindulat és naivitás jellemezte a csapatunkat. Ezeken minden fronton változtatnunk kell, mert a tudásunk nem itt van. – Rezsnyák Csaba az FKC edzője.

Ajánlott videó