Sport

Megszólalt a megszurkált sportoló

szigethalom verekedés (szigethalom, verekedés, tömegverekedés, rendőrség, sávoly gergő, )
szigethalom verekedés (szigethalom, verekedés, tömegverekedés, rendőrség, sávoly gergő, )

Sávoly Gergő, az MTK ökölvívója napról napra jobban van, ám továbbra is rendőri védelem alatt áll.

Mint ismert, újév hajnalán támadtak rá Sávoly Gergőre és Bozsányi Gergőre. Előbbit a szíve környékén szurkálták meg, de ő már jobban van, utóbbi rosszabbul járt: neki egy L-alakú vágást ejtettek a hasán, több fontos belső szervet is megsértettek, így rajta életmentő műtéteket kellett végrehajtani.

Édesapja a Blikknek elmondta, 19 esztendős fia az olimpiára készült, azonban fel kell hagynia a birkózással. Az orvos szerint fél-egy év alatt épülhet fel a sérüléseiből.

Sávoly maga nyilatkozott a lapnak és elmesélte a történteket, már amire emlékezett: „Elmentünk a vécére. Többen voltunk lent, amikor dörömböltek az ajtón. Kiszóltunk: „pillanat”, mire berúgták az ajtót. Azonnal nekem esett valaki. Hogy mi történt ezután, az kiesett” – így Sávoly, aki hozzátette, azt nem érezte, hogy megszúrták, csak azt vette észre, hogy mindene csupa vér.

Sávoly családját megfenyegették a támadás után, így továbbra is rendőri védelem alatt áll, majd szombati hazatértét követően járőrszolgálat cirkál majd a házuk előtt. Az ügyészség azon dolgozik, hogy a gyanúsított javítóintézet helyett börtönben töltse az előzetes letartóztatását.

Bozsányi támadóját továbbra is keresi a rendőrség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik