Sport

A feljutás a cél

Az NB II Nyugati csoportjában menetelő Fehérvár Futsal Balogh 2000 eredményes félévet zárt, de ehhez kellettek a jó egyéni teljesítmények is.

Kovács Norbert volt a tabella második helyén álló gárda legeredményesebb játékosa, és 22 találatával az előkelő ötödik helyen áll az éleslövészek között. A Fehérvár Futsal Balogh 2000 gólzsákja igazán nem panaszkodhat, hiszen 1,5-ös mérkőzésenkénti átlaga kiváló, ráadásul kizárólag csupa ismert, kis, és nagypályás válogatott előzte meg őt. A Dunakesziben szereplő Kun Gábor, Horváth Ferenc, vagy éppen Temesi Norbert neve ugyanis egyáltalán nem cseng rosszul futsalos körökben.

–  Játékostársak nélkül elég nehéz lenne ott lenni az élbolyban, talán én voltam úgy a legtöbbször, aki nem hibázott a kapu előtt. Kellőképpen összeállt a brigád a kezdeti nehézségek után, a vezetők megteremtették a megfelelő feltételeket. Kiegyensúlyozott volt a teljesítményünk, ugyan a rangadókkal kapcsolatosan van némi hiányérzetem, ott nem álltunk igazán a helyzet magaslatán, de remélem, hogy hazai pályán ezt tudjuk korrigálni, és a végére odaérünk a feljutó helyre. – nyilatkozta Kovács  Fehérvár 24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik