Sport

Győzelemmel zárták az évet

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata az NB II-es futsal bajnokság Nyugati csoportjának 14. fordulójában Örkényben is legyőzte a Szeleczki Transz együttesét, és a tabella élére álltak.

A tavaszi idényből előrehozott találkozó első öt perce igazi gólpárbajt hozott, azonos elosztásban. Két-két találat született, a fehérváriaknál Molnár Csaba szerezte az első, míg Tóth Róbert a második gólt. Aztán ezekre már hosszú ideig nem érkezett válasz a vendéglátók részéről, mivel zsinórban négyszer vették be a piros-kékek Béres Csaba kapuját. A vége felé ugyan Béres Norbert még két alkalommal betalált, de ez már nem osztott-szorzott, csupán a gólkülönbségen kozmetikáztak egy kicsit. A Fehérvár Futsal így az 1. fordulóban hazai pályán kiharcolt győzelem (12-3) után idegenben is le tudta győzni az örkényieket. A győzelemben döntő érdemeket szerzett, és ismét igazolta klasszisát a csapat hálóőre, Reveland Zoltán.

A gárda, mivel az eddigi első Külker Sc-DUPONT vereséggel zárt a BME-DOCLER ellen, a tabella élén helyén várhatja a január 14.-i folytatást, amikor a sereghajtó Dream Team csapatát látják vendégül.

Jegyzőkönyv:

Szeleczki Transz Örkény – Fehérvár Futsal Balogh 2000 4-7 (2-5)

Vezette: Kormos (Kerepesi, Szekeres)

Örkény: Béres Cs. – Ulicska, Béres N. 2, Szeibert 1, Farkas V. Cs: Nagy Zs., Nyeste, Manhalt 1, Henczpéter, Terebes, Pekker, Horváth P. Edző: Horváth Péter

Fehérvár: Reveland – Béres Z., Tornyai, Gál D. 1, Molnár Cs. 2 Cs: Hegedűs F. (kapus), Kovács N., Tóth R. 1, Mudra 1, Erős 1, Kéri 1, Végvári. Vezetőedző: Beszédes Sándor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik