Sport

18 milliós karácsonyi “ajándékot” kapott a magyar pókeres

póker (póker, )
póker (póker, )

A Full Tilt Poker heti 500 ezer garantált versenyén a győzelemig menetelt a „PikkQ” nicken játszó magyar zsugásunk, a karácsonyi bajnoki cím 84 ezer dollárt ért számára.

Minden bizonnyal a legboldogabb magyar zsugásunk most az ünnepek alatt a PikkQ nicket birtokló játékosunk, aki a Full Tilt Poker 500 ezer dollár garantált versenyét tudta megnyerni karácsony előestéjén, mellyel 84 ezer dollárt kaszált – több mint 18 millió forintot -, ami így bekerülhetett a fa alá a többi ajándék mellé – írja a Poker.hu.

Összesen 2476 játékos ült asztalokhoz 23-án este a Full Tilt Poker termében, hogy megküzdjön az 500 ezer dollár garantált verseny bajnoki címéért. A nevezési díj 200 dollár volt, így éppen hogy csak nem jött össze a garancia, amit természetesen a terem kipótolt 500 ezerig.

Két magyar zsugás is nagyon jól szerepelt, a mostanság rendre remek eredményeket szállító „Andras Nemeth” kicsivel maradt le a fináléról, a 11. helyen 4 500 dollárt nyert.

A döntő asztalra viszont bejutott „PikkQ”, így esélye nyílt a bajnoki címre is. A magyar zsugás fantasztikusan játszott, előnnyel jutott be a párbajba, ahol ellenfelével, a lett „kansis67”-el alkut kötött.

Végül sikerült megszerezni a győzelmet is, amivel egészen pontosan 84 218 dollár, átszámítva 18 millió 440 ezer forint ütötte markát. Nem is alakulhatott volna szebben PikkQ számára a karácsony, aki ezzel egyben élete legnagyobb pókeres eredményét érte el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik