Sport

Andras Nemeth 4.8 millió forintot nyert a Full Tilten

Javában dübörög a visszatért Full Tilt Poker online versenysorozata, az első nagyobb magyar eredményt „Andras Nemeth” szállította, aki 4.8 millió forintot nyert szerda hajnalban.

Vasárnap este rajtolt el a Full Tilt Poker FTOPS nevezetű online versenysorozata, amelyen mindössze három napot kellett várni az első magyar döntősre. „Andras Nemeth” révén egy ötödik helyet sikerült megcsípni a Knockout tornán, amivel 22 ezer dollárt, átszámolva 4.8 millió forintot nyert a magyar zsugás – írja a Poker.hu.

A Full Tilt Online Poker Series közel másfél év kihagyás után tért vissza, szám szerint a 21. versenysorozatuk kezdődött meg vasárnap este, melyen jó pár remek eredményt vártak el maguktól az induló magyar játékosok.

Az első nap már közel volt a döntő, „AverageHoe” a 17. helyen, míg „Andras Nemeth” a 21. pozícióban végzett a 216 dolláros multy-entry tornán. Hétfőn ennél is közelebb jutott „Cuncydonky23”, aki a 216 dolláros turbó lebonyolítású hold’em versenyen menetelt a 11. helyig.

A fokozatosan javuló magyar szereplés végül „Andras Nemeth” teljesítményében csúcsosodott ki, aki a 322 dolláros kiütéses multy-entry versenyen jutott döntőbe, ahol végül az ötödik helyet sikerült megcsípnie. A magyar zsugás 22169 dollárt, azaz 4.8 millió forintot nyert, mellyel alaposan feladta a leckét a többi magyar kártyás előtt.

Bőven lesz azonban idejük a hazai játékosoknak mind eredményben, mind pedig helyezésben megdönteni Andras Nemeth ma hajnali remek szereplését, ugyanis még 27 tornát rendeznek, a főversenyre pedig december 16-án kerül majd sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik