Sport

Djokovic futballozott és gólt is lőtt Brazíliában

djokovic (novak djokovic, djokovic, )
djokovic (novak djokovic, djokovic, )

Azt követően, hogy Novak Djokovic bemutató mérkőzésen kikapott Gustavo Kuertentől, jótékonysági futballmérkőzésen szerepelt Rio de Janeiróban.

A világranglista korábbi éllovasa, a 2008-ban háromszoros Roland Garros-bajnokként visszavonult Kuerten 7:6 (11-9), 7:5-re legyőzte a múlt héten Londonban ATP-világbajnokságot nyert szerb sztárjátékost. A bemutató jellegű fedettpályás találkozót tízezer szurkoló látta a Maracanazinho Arenában, ahol derültséget okozott, amikor Djokovic nagy parókában jelent meg, a közönségkedvenc “Gugát” parodizálva.

A két játékos vasárnap sportágat váltott és jótékony célú focimeccsen lépett pályára a Fluminense stadionjában, a Cruzeiro elleni bajnoki találkozó előtt. “Két három alkalommal futballoztam eddig. Nem vagyok egy nagy szám, de nem is ez a lényeg” – nyilatkozta mér a mérkőzés előtt a játékoskirájáróban a tenisz világranglista vezetője. A 3-3-ra végződött gálán Djokovic olyan legendás brazil labdarúgókka focizott együtt, mint Zico vagy Bebeto. Nem mellesleg büntetőből gólt is szerzett a szerb.

Így bánik Djoko a labdával – lábbal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik