Sport

Kézilabda: Nem lesz könnyű

Szerdán este 18 órakor a Váci NKSE csapatát fogadja a Fehérvár KC a Magyar Kupa 3. fordulójában. A továbbjutásról ez a mérkőzés fog dönteni.

A bajnokság 2. fordulójában Vácott kiadós vereségbe (33-19) szaladt bele a Fehérvár KC, így minden bizonnyal ez az összcsapás jó alappal szolgálhat a gárda számára, hogy mi vár rájuk, és milyen játékkal kell kirukkolniuk, főleg a Kiskunhalas elleni szombati, meglepő vereség után.

Pål Oldrup Jensen a fehérváriak vezetőedzője mindenesetre bizakodó.

– Van már egy vereségünk velük szemben, így nagyon éhesek vagyunk a visszavágásra. Olyan FKC-t akarok látni, amelyik önbizalommal megy ki a pályára, és a lehető legtöbb elszántsággal és vagánysággal ad bele mindent a téli szünet előtti utolsó mérkőzésbe!

Rádl Tímea a gárda beállósa kissé visszafogottabban nyilatkozott.

– Keseregni nincs időnk a kiskunhalasi vereség miatt, már csak a Vác-meccsre készülünk; remélem, hogy nagyon jó mérkőzést tudunk játszani. Roppant nehéz hatvan percre számítok, de hazai pályán bízom benne, sikerül győzelemmel zárnunk. A váciak egyformán jók támadásban és védekezésben is, jó lövőkkel rendelkeznek, irányító poszton is kiváló játékosuk van. Nehéz dolgunk lesz. Remélem, a közönség mellettünk lesz, és akkor biztosan jól fel tudunk pörögni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik