Sport

Tisztújítás a MÁV Előrénél

Rendkívüli közgyűlést hívott össze a MÁV Előre SC elnöksége, mivel Dévényi Tibor tragikus halála miatt az ügyvezető elnöki szék megüresedett.

A tíztagú grémium egyhangúan, titkos szavazás után Bozsák Károlynak szavazott bizalmat, míg a négytagú elnökségbe Bognár Gyulát kooptálta .

Bozsák Károly, aki eddig az ügyvezető elnökhelyettesi posztot töltötte be székfoglalójában elmondta: „Elég nagy fába vágtuk a fejszét, megpróbálom a lehető legjobb tudásom szerint szolgálni az egyesületet, nem szeretném, hogy eltűnjön a palettáról, mint sok más kis vidéki vasutas klub. Dévényi Tibor nyomdokaiba úgysem lehet lépni, de mindenképpen azon leszek, hogy öregbítsem a MÁV Előre hírnevét.”

Bognár Gyula, pedig azt tartotta a legfontosabbnak, hogy fel kell rázni a jelenleg sakk, és természetjáró szakosztállyal rendelkező egyesület életét egy kicsit.

Mindenesetre a jelenlevők egyöntetű véleménye azt volt, hogy a továbbiakban az utánpótlás-sport felé kell nyitni, és lehetőség szerint új szakosztályokkal bővíteni az egyesületet. Így arról sem tettek le, hogy új alapokra helyezve, az egy esztendeje megszűnt röplabda szakosztályt elindítsák, természetesen Fésűs Irén vezetésével, akinek irányításával az Extraligában két sikeres esztendőt játszott a csapat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik