Sport

Soha rosszabb rajtot

Lejátszotta harmadik mérkőzését a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata az NB II-ben, és ismét bezsebelte a három pontot a gárda, ezúttal az AC Villám-Geobusz (Nagytétény) ellen.

A korábbi mérkőzésekhez viszonyítva teljesen más összetételű csapatot küldött pályára Beszédes Sándor vezetőedző. Ez főképpen a sérülések, valamint eltiltások miatt alakult így, de a szakvezető egyáltalán nem bánja, hiszen így azon kívül, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani, tisztábban lát a soron következő Vác elleni rangadó előtt. „A végeredmény a kívülálló számára simának tűnik, de azt tudni kell, hogy az első fordulókban játszók közül senki sem szerepelt ezen a meccsen. Eléggé átalakult a csapat, igaz kényszerből, ettől függetlenül az újakat, akik Csákvárról érkeztek, élesben ki tudtuk próbálni, és örömteli, hogy jól illeszkedtek be a csapatba. Kezd a kis csapatunk kialakulni, reméljük, hogy a jövő heti mérkőzésre, és a következő fordulókra már nagyon nehéz lesz dönteni arról, hogy ki legyen az a tizenkettő, aki le tud vetkőzni. Így nyugodtan mondhatom, hogy eléggé ütőképes a csapat!” – fogalmazott Beszédes Sándor.

A fehérváriak a tabella második helyén állnak, a Ferencváros csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg őket.

A Vác, a csoport tavalyi bajnoka érkezik jövő héten hétfőn a Videoton Oktatási Központba, bár nem vállalták az első osztálybeli szereplést, továbbra is rendkívül erős csapattal szerepelnek a pontvadászatban. „A csapatot természetesen fűti a visszavágás vágya, a Magyar Kupában elszenvedett vereség miatt. Nagyon bízom benne, hogy kellőképpen helytállunk, és kizárólag a győzelem lesz számomra az elfogadható!” – tette hozzá a vezetőedző.

Jegyzőkönyv:

AC Villám-Geobusz (Nagytétény) – Fehérvár Futsal Balogh 2000 7-13 (3-6)

Érd

Vezette: Moldván (Baghy, Imrő)

AC Villám: Vígh – Czimber 2, Vitányi 3, Guti, Tar. Csere: Kivik, Malul, Gyaraki, Kanócz, Angyal, Kovács A., Vass 1.

Vezetőedző: Guti Dávid

Fehérvár Futsal Balogh 2000: Szőczi – Kovács N. 2, Somogyi Sz. 2, Tornyai 1, Béres Z. 3 Csere: Tanárki, Végvári, Loncsár, Kéri, Molnár V. 2, Molnár Cs. 3

Vezetőedző: Beszédes Sándor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik