Street Fighter (street fighter)
Sport

Rendőrök és katonák verekednek

Egy külföldi rendőri egység versenyzői és a nemzetközi hírű K1-es harcos, Karacs Attila is ringbe lép a Terrorelhárítási Központ (TEK) gáláján.

A Syma csarnokban több mint 300 versenyző 17 súlycsoportban, három stílusban (K1, karate, dzsiu-dzsicu) méri össze erejét, emellett barátságos, de komoly presztízsű meccseken a TEK és a külföldi kommandós társszerv legjobbjai mutatják meg harctudásukat.

A verseny fővédnöke Pintér Sándor belügy- és Hende Csaba honvédelmi miniszter, Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Leyrer Richárd, a Magyar Kick-Boksz Szövetség elnöke. A díszvendégek között a magyar küzdősport olyan élő legendái lesznek jelen, mint Antal János, a sotokan karate 8. danos mestere, Furkó Kálmán nyugalmazott ezredes, 7. danos kyokushin karate mester vagy Kelemen István, 9. danos dzsiu-dzsicu mester.

A selejtezők reggel 9 órakor, a döntők délután 15-kor kezdődnek, 18 órától pedig szuperfight-meccsek és bemutatók következnek. Utóbbi program keretében csap össze nehézsúlyban az egyik legkeményebb küzdősport, a K1 szabályrendszerében a horvát és a magyar rendészeti válogatott. A belépés ingyenes, „az önkéntesen fizetendő 300 forintos jelképes összeggel” a nézők a rendőrárvákat támogató alapítványt segítik.

Ajánlott videó