Sport

Balhémentes szurkolást kérnek a fehérvári hokisok

hoki (hoki)
hoki (hoki)

A Sapa Fehérvár AV19 arra kéri szurkolóit, hogy a vasárnapi, Villach elleni hazai EBEL-meccsen sportszerűen szurkoljanak.

A Sapa Fehérvár AV19 vezetői azért látták fontosnak közleményben megkeresni drukkereiket, mert a vasárnapi, Villach elleni összecsapás parázs hangulatot eredményezhet a lelátón.

A balhé-gócpont az amerikai Derek Ryan, aki nyáron a SAPA élő szerződésű játékosaként igazolt Villachba, amiből óriási botrány és sportdiplomáciai csatározás lett.

Mivel pedig a fehérvári drukkereknek már korábban is akadtak gondjaik a fegyelemmel, a klub súlyos büntetésnek nézhet elébe, ha rendzavarás lesz.

Felhívás a Sapa Fehérvár AV19 szurkolóihoz

E hét vasárnap, 2012. szeptember 30-án a Sapa Fehérvár AV19 csapata a villachi EC Rekord-Fenster VSV csapatát fogadja EBEL-mérkőzésen az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Az átigazolási időszakban történtek miatt felfokozott hangulat és várakozás előzi meg az összecsapást. A Sapa Fehérvár AV19 csapata és szurkolói az elmúlt években kivívták sportszerűségükkel az EBEL és a ligában résztvevő csapatok tiszteletét és elismerését.

A klub vezetősége, edzői és játékosai ezúton kérik a csapat valamennyi szurkolóját és szimpatizánsát, hogy az eddigiekhez hasonlóan sportszerűen és az ellenfél iránt tanúsított tisztelettel buzdítsák győzelemre a Fehérvári Ördögöket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik