Sport

Idegenben is bemutatkozik a Fehérvár KC

A sikeres bajnoki rajt után szombaton a Váci NKSE ellen az első idegenbeli fellépés vár a Fehérvár KC-ra a 2012/13-as bajnoki idényben.

Az előző szezonban négy mérkőzést vívott az FKC, melyek közül hármat megnyert. Különösen a legutóbbi, a rájátszás során aratott győzelem volt értékes, hiszen a fehérváriak négy év után szereztek Vácon két pontot.

A május 12-én lejátszott bajnoki sokáig emlékezetes marad, és ezzel különösképpen így van a meccs hőse, Szikora Melinda. „Nagyon jó emlékeim vannak a legutóbbi Vác elleni meccsünkről, itt történt az, hogy egy félidő alatt csak öt gólt kaptam. Remélem, hasonló teljesítményt hozunk most is“ – nyilatkozta a fehérváriak kapusa.

Tilinger Tamara, aki remek formában irányított a Békéscsaba ellen, az első fordulóban mutatott intenzitást várja el csapatától a Vác ellen is: „Biztos, hogy nagyon nehéz meccs lesz, mert mindig nehéz Vácon játszani, de volt egy hetünk felkészülni, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát ott is“ – hangsúlyozta Tilinger.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik