Sport

Jól sikerült Jensen debütálása

A Fehérvár KC norvég mesterénél kevesebben voltak idegesebbek a szombaton lejátszott női kézilabda-bajnokin, ám a szakember félelme ezúttal alaptalannak bizonyult.

Pål Oldrup Jensen a találkozó végéig együtt élt a játékkal, rendkívül feszültnek tűnt, és bizony még a két játékvezetőt sem kímélte egy-egy kisebb tévedésük után. Senki meg nem mondta volna róla, hogy a hűvös északról érkezett… A mérkőzést is reálisan értékelte, nem elhallgatva csapata hibáit, amelyekből ezúttal keveset láthattunk.

– Különleges érzés volt, már jó ideje nem izgultam ennyire mérkőzés előtt. A kommunikációs helyzet, a játékrend, az elvárások, a szurkolók – minden új volt számomra. A védekezés tekintetében nagyon jó meccset játszottunk. A lányok végigharcolták a mérkőzést, és úgy éreztem, hogy ez a meccs előrehaladtával egyre nagyobb önbizalmat adott nekünk. Nagyon lényeges volt, hogy a lányok fegyelmezettek voltak, és végrehajtották azt, amit megbeszéltünk, és amit előre elterveztünk. Minden elvárásomnak megfeleltek szombaton, nem is álmodtam arról, hogy a Békéscsabát nyolc góllal legyőzzük. Jó csapat az ellenfelünk, akik az egész szezon folyamán harcban lesznek velünk – azaz a több helyen is megváltoztatott játszó csapatunkkal, amelyiknek még sok munkával tovább kell javulnia –, így a látottak felül is múlták az elvárásaimat. – nyilatkozta az FKC norvég szakvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik