Sport

Meglegósították Cseh Lászlót

legocseh (legó cseh)
legocseh (legó cseh)

A londoni olimpia férfi 200 méteres vegyesúszás döntőjét eljátszatták a kis sárga figurákkal is. A főszerep az aranyérmesnek járt, de nem feledkeztek meg a bronzot szerző magyar úszóról sem.

A dán építőjáték rajongóitól eddig sem állt távol a legemlékezetesebb pillanatok megörökítése: nyár elején a labdarúgó Eb-k legnagyobb mozzanatait mutatták be.

A londoni olimpiáról többek közt Michael Phelps 16. aranyérmének megszerzését elevenítették fel legóemberkékkel, azt a számot, melynek végén mi Cseh László harmadik helyének örülhettünk. A legófutamban Cseh végig a harmadik helyen úszott, nem az utolsó métereken jött fel a dobogóra, de sebaj.

A sportolóval készített interjút itt olvashatják. A készítők ügyeltek a részletekre: a magyar úszó fejére nem tettek hajat, és még a közvetítésbe is belekerült.

Videó: kicsit zörgős a víz, de amúgy olyan, mint az eredeti

Nem maradhatott ki a legnépszerűbb, és egyben legrövidebb atlétikai szám sem: a 100 méteres férfi síkfutás. A jamaicai Usain Bolt hatalmas sprintjét is felépítették kockáról kockára, még a verseny közben sérülést szenvedő Asafa Powellnek is külön figyelmet szenteltek.

Videó: a 100-as döntő a legóvilágban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik